Turkuaz Abiye Modelleri

Turkuaz Abiye modelleri, özellikle fiziki açıdan düzgün hatlara sahip bayanlar için oldukça iddialı bir renk olması açısından dikkat çekicidir.  Ten rengi esmer ve kumral bayanlar da oldukça şık durmaktadır. Turkuaz rengi oldukça canlı olduğundan dolayı özel gecelerde tüm dikkatleri üzerinize toplamanızı sağlayacak, şıklık katacaktır. Yaz aylarının gelmesi ile başlayan davetler, partiler ve düğünlerde bu rengi  tercih edebilirsiniz.

Turkuaz rengi abiyelerde özellikle dikkat çeken modeller taş işlemeli straplez, derin yırtmaçlı, beli kemerli ve sırt dekolteli, şifon, iki parçalı, mini, siyah dantel detaylı, eteği çiçek işlemeli  ve daha birçok modeli özel günlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fiziğine güvenen bayanlar mini turkuaz abiye modellerini seçerek aksesuarlar ile de tamamlayabilirler.

Turkuaz rengi abiyeler yaz aylarında çok fazla tercih edilmektedir. Havaların ısınması ile beraber mini ve straplez olarak tasarlanan modellerde çok fazladır. Bu rengi tercih ettiğinizde aksesuar, sade bir makyaj ve şık bir ayakkabı ile kombin yaparak hem gecenin en şık kişisi hem de dikkat çekeni olabilirsiniz.