Sonbahar İçin Pileli Etek Modelleri

Sonbahar kış etek trendleri arasında pileli etek modelleri yer alıyor. Pileli etekleri daha çok çalışan hanımlar tercih ediyor. Hem şık durması hem de kullanım açısından rahat olması modern şehirli kadın için tercihi olmasında etkili oluyor.

Pileli etekler kadınların içlerindeki romantik ve kadınsı ruhu açığa çıkarırken zarif bir görünüm sağlıyor. Ayrıca hangi mevsim olduğu farketmeksizin kullanılabiliyor. Kentin koşuşturmalı hayatında pratik kullanımı ile kadınların imdadına yetişerek çabasız şıklık sağlıyor.

Sadeliği ve zarifliği birarada sevenlerdenseniz dolabınızda mutlaka sonbahar trendi olan bu elegan etek modeli bulunmalı. Kolay kombin imkanı sağlayan pileli etek modeli ile düz renk ceket yada gömlekleri birleştirebilirsiniz. Kombinizi stiletto ada klasik topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Ofis için kullanırken ise ekose gömlekler ile kombinleyip üzerine şık bir şal alarak estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Havaların biraz daha serinlediği günlerde ise pileli eteğinizi tek renk blazer ceketlerle tamamlayabilirsiniz. Özellikle balıkçı yaka trikolar ile harika bir bütün oluşturmaktadır. Koyu renk pileli eteklerinizi açık tonlarda üstler ile kullanabilirsiniz. Kombinlerinize şık bir kemer de ekleyerek boyunuzu uzatabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz birbirinden elzem modellere bakmadan karar vermeyin.