Son Moda Abiyeler

Bayanlar özel gecelere gidecekleri zaman en şık ve en göz alıcı kıyafeti giyerek adlarından söz ettirmekten çok hoşlanırlar. Onlar için giyim kuşam bir statü sembolüdür, b ir giydiklerini bir başka gecede giymek istemeyen bayan sayısı hiç de az değildir. Modacılar da bunun göz önünde bulundurarak her sezon için özel tasarımlar hazırlar ve piyasayı şenlendirirler. Son moda abiyeler defilelerle görücüye çıkarılır, kataloglardaki yerlerini alır ve alıcısı ile buluşur.

Bu sezon modellere baktığımız zaman çok canlı kırmızılar, sarılar, pembeler ve farklı tonlardaki renklerden oluşturulmuş modelleri görüyoruz. Tafta ve tül, dantel ve satenin birlikteliğinden doğan bu kıyafetler bayanların rüyalarına girecek kadar şık ve güzeller. Son moda abiyeler konusunda her yıl hazırlanan özel koleksiyonların genellikle eşi benzeri olmaz ve her firma kendi modelini üreterek piyasadaki yerlerini korumayı amaçlar. Transparan abiye kıyafetler de bu yıl altın yılını yaşıyor dersek doğru söylemiş oluruz. Ama her markanın çok özel modelleri var ve kaliteleri ile ön plana çıkıyorlar.

Kişiye özel tasarım ve üretimleri ile her zaman kendinden söz ettirmeyi başaran firmaların yanı sıra daha uygun fiyat aralıkları ile bayanların gönlünde taht kurmayı başaran firmalar da yok değil. Son moda abiyeler gidilen davet ve özel gecelerde bayanların bir biri ile şıklık yarışına girmelerinde çok önemli bir etkendir.