Işıltılı Balık Etekli Abiye Modelleri

Kadınlar güzel olmayı ve güzel olanı sever. Bir kadın için güzellik ayna ile sınırlı değildir. Zarif, şık ve asil görünmeyi kim istemez ki? Sizler için zerafeti temsil eden birbirinden şık balık etek kombinleri seçtik. Naif ve hoş duran balık etekler, her kadının dolabında bulunması gereken parçalar arasında geliyor. Bununla beraber balık etek giymek en çok zayıf kadınlara yakışıyor.

Bir etek hayal edin üzerinizde giydiğinizde son derece elegan ve zarif bir görünüm kazandırsın. Modeli ise belinizden diz kapağınıza kadar olan bölümü saran, diz kapağınızdan aşağıya ise açılarak süzülen olsun. İşte balık etek modelleri üzerinizde aynen böyle duracak sizi vazo yada biblo şeklindeki bir sanat çalışması gibi gösterecektir. Geçmişe dönüşün yaşadığı son zamanlarda kombinlerinize vintage bir anlayış katacaktır.

Balık etekler ile çok farklı kompozisyonlar oluşturabilir, kendinizi adeta bir masal prensesine dönüştürebilirsiniz. Özel gecelerinizde sizlere eşlik edecek abiye balık etek modelleri ile tamamlayacağınız takılar, aksesuarlar şıklığınıza şıklık katacak. Galerimizde örneklerini göreceğiniz birkaç kombin önerisi vermek gerekirse siyah zemine oturtulmuş altın ve krem renkli desenlerin yer aldığı balık eteğinizi ekru bir ceket, siyah çanta ve ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Bununla beraber tek renk zümrüt yeşili, mor, siyah gibi abiye balık eteklerde tercih edebilirsiniz.