Gamze Polat Abiye

Gamze Polat Abiye Modelleri

Tesettür giyimde abiye  denildiğinde akla gelen ilk tasarımcılardan biri olan Gamze Polat yeni sezon koleksiyonlarını geçtiğimiz günlerde tanıttı. Göz kamaştıran modelleri ile dünya trendlerini muhafazakar hanımların gardıroplarına ulaştıran bu koleksiyonda sadece Türk değil yabancı tasarımcılar da farklı konseptler hazırlayarak, kış sezonu abiye modelleri ile dikkatleri çekecek gibiler.

Tesettüre Yeni Bir Soluk

Tesettür dünyasının standartlaşmış, kalıplaşmış tarzından sıyrılarak beğenilen giyim tarzı ile İzmir cemiyet hayatında dikkat çeken Gamze Polat, zamanla bu giyim tarzını bir iş fikrine dönüştüren ve bu iş modelinde de oldukça başarılı olan kadınlardan. Yurt içi satışları ile sağladığı başarının ardından yurt dışına da satış yapmaya başlayan başarılı girişimci sefamerve tesettür abiye seçeneklerinden en fazla tercih edilenlerden biri. Yarasa kollar yaz aylarında olduğu gibi bu dönemin de favorisi olacak gibi görünüyor. Ayrıca haki yaka elbiselerin renklerinde yaşanan çeşitlilik git gide artmakta. Bu sezonun en keyifli yanlarından birisi tesettür abiyelerinin biraz daha sadeleşmesi olacak gibi. Gamze Polat tasarımları tütü eteklerin ve hafif dantelli bluzların düğün, nişan ve davetlerin en çok tercih edilecek kıyafetleri olacağını müjdeler gibi.

Muhafazakar Gençlerin Tercihi

Yeni sezonda da Gamze Polat abiye modelleri daha çok genç hanımefendilerin beğeneceği tarzda hazırlanmış. Kullanılan kumaştan, dikim şekline kadar büyük bir rahatlık sağlaması hedeflendiği belli olan modellerde kış renklerinin yanında yazın sıcak ve heyecanlı renkleri de hüküm sürmeye devam ediyor. Genç hanımefendiler, kendileri gibi genç ve dinamik bir bayanın piyasaya sunduğu ürünlere daha fazla rağbet gösteriyorlar. Özellikle son dönemlerde artan genç tasarımcı sayısı bunun en güzel örneği. Gamze Polat koleksiyonunun en nadide eserleri n11 abiye sitesinde de satışa sunuluyor.

Abiye Kıyafetlerde Tarz Değişiyor

Bol pullu, payetli abiye elbiseler artık raflardan kalkacak gibi. Gamze Polat abiye tercihinde daha çok sadeliği ön plana çıkaran bol kesim kıyafetlere yer vermiş. Bunun yanında tül elbiseler veya tafta etekler de biraz daha pırıltı yaymak isteyenlerin kullanımına sunulmuş. Renklerde ise mor, zümrüt yeşili, fuşya, pudra, gold ve mint oldukça dikkat çekici bir palet seçilmiş. Siyah ve beyaz renklerinin asilliğinden vazgeçemeyenler için de çeşitli ürünler koleksiyonda dikkat çekmekte. Abiyefon abiye seçenekleri arasında da yer alan modeller tüm ihtişamına rağmen oldukça uygun fiyatlarda satılmakta.

Kloş eteklerin belden üstü güpür süslemeli desenlerle tamamlandığı elbiseler, kollarda kullanılan hafif güpür detayları ile de dikkat çekmekte. Tasarımlarında naif renk geçişleri kullanan firmanın günlük giyim içinde ürettiği farklı stil kıyafetleri mevcut. Trendleri takip etmekte oldukça başarılı olan tasarımcı dünya modasını tesettüre adapte edebilme özelliği ile dikkat çekiyor. Sizde stilinizi konuşturmak ve davetlerde dikkat çekmek istiyorsanız Gamze Polat tasarımlarını tozlu abiye kolaylıkları ile satın alabilirsiniz.