En Şık Gelin Ayakkabısı Modelleri

Gelin adayları için düğün günü gelinlik kadar önemli olan bir diğer ayrıntı da gelin ayakkabısı olmakta. Eğer gelinlik modeliniz ile uyumlu bir ayakkabı modeli tercih etmezseniz o vakit ayakkabınız düğününüzü gölgeleyecek demektir.

Gelinlik seçiminize uygun olarak tercihte bulunacağınız ayakkabı modeli oldukça şık ve tamamlayıcı nitelikte olmalıdır. Öyle ki sade ve şık detaylandırmalara sahip gelinlik modeliniz ile kombinleyebileceğiniz birbirinden şık gelin ayakkabısı modelleri bulabilirsiniz.

Yeni sezon gelin ayakkabısı modelleri oldukça şık ve gösterişli modellerden oluşmakta. Gelin ayakkabısı model seçiminde kapalı ve açık bir çok çeşitte ayakkabı modelini tercih edebilirsiniz. Tercihinize göre taşlı, bağcıklı veya dantelli gelin ayakkabısı modellerini de tercihte bulunabilirsiniz.

Boyunuza göre uyumlu bir ayakkabı tercihinde bulunmalısınız. Kısa bir gelin adayı iseniz seçmiş olduğunuz gelinlik modeline göre tercihte bulunup uzun topuklu bir ayakkabı tercih etmeniz gerekecektir. Çünkü gelinlik giydiğinizde boyunuz olduğundan biraz daha basık yani kısa gözükeceği için topuklu bir ayakkabı tercih etmenizi öneririz.

Düğününüz sezon olarak hangi mevsimde olacak ise mevsim şartlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Kış mevsiminin süre geldiği bir mevsimde yapılan düğünlerde daha çok kapalı gelin ayakkabısı modelleri tercih edilmeli. Yaz mevsiminde ise bağlamalı çok şık tasarımda gelin ayakkabısı modelleri ile karşılaşmanız mümkün.

Uzun boylu biri iseniz veya topuklu ayakkabı giydiğinizde olduğunuzdan daha uzun gözüküyorsanız o vakit babet gelinlik ayakkabısı veya alçak topuklu gelin ayakkabısı modellerini tercih etmeniz gerekmektedir.Gelin ayakkabısı modelleri ile ilgili son zamanlarda en fazla rağbet gören ayakkabı modelleri incili danteli ayakkabı modelleri, özel tasarım gelin ayakkabısı modelleri ve bağcıklı gelin ayakkabısı modelleri olmakta.

Gelin ayakkabısı tercihinizi yaparken gelinliğiniz sade bir modelde ise incili ve dantelli olanları tercih edebilirsiniz. Gelinlik modeli daha şaşalı ve biraz daha hareketli ise o zaman farklılık ve farkındalık yaratmak için özel tasarımlı gelinlik ayakkabısı modellerini tercih edebilirsiniz. Bağcıklı gelin ayakkabısı modelleri ise hem sade hem de işlemeli gelinlik modelleri için ideal bir tercih olmaktadır.