2016 Büyük Beden Abiye Modelleri

Büyük beden kıyafet giyen bayanların en fazla yakındıkları alanlardan biri hiç şüphesiz alışveriş anlarıdır. Kendi bedenlerine uygun kıyafet veya elbise bulamamaktan şikâyet eden bayanları düşünen modacılar onlara uygun ve kendilerini içinde iyi hissedecekleri 2016 büyük beden abiye modellerine imza atmışlardır.

Normal günlerde bir şekilde idare ederlerken daha özel gün, gece veya davetlerde bir hayli zorlanmaktadırlar. Hele ki bir yakınlarının nişan veya düğünüyse şık büyük beden abiye modeli bulmakta güçlük çekebilirler. Ancak yeni modeller birbirinden şık ve modern görünümleriyle göz kamaştırmaktadır. Eğer sadece basen kısmınızda kilo fazlalığınız varsa bu durumda tercihinizi siyah askılı büyük beden abiye modeli yönünde kullanabilirsiniz.

Şayet elma tipi bir vücuda sahipseniz askılı modeller yerine kabarık eteği olan açık yeşil büyük beden abiye modelini tercih etmeniz yerinde olacaktır. Genellikle bölgesel kilo alan bayanların abiye seçiminde fazlalık olan bölgelerinin dar olmamasına dikkat etmesi gerekir. Ancak dileyen bayanlar toparlaması için büyük beden abiye modellerinin altına korse de giyebilirler. Bu özel günlerde kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacaktır.