2015 Şems Abiye Modelleri

Moda dünyası her geçen yıl penceresini genişletmeye devam etmektedir. Bu genişlikten en fazla nasibini alan hiç şüphesiz bayanlardır. Özellikle yeni abiye modelleri alanında birbirinden renkli ve çeşitli abiye modelleri kadınların dünyasına hitap etmeye devam ediyor.

Şems abiye modelleri bu konuda sizlere kapısını açmakta ve birbirinden modern modellerini sunmaktadır. Eğer yakın bir zamanda bir arkadaşınız veya yakınınızın özel bir gecesinde bulunacaksanız ve abiye arayışı içinde iseniz doğru adrestesiniz. Artık eski demode olan klasik modeller yerini daha şık ve trend abiye modellerine bırakmıştır.

Her sene asilliğini koruyan siyah abiye modelleri bahsi geçen modeller arasında sayılabilir. Her kim giyerse giysin asil görünmesine sebep olan bu modeller özellikle sırt veya omuz dekoltesiyle dikkat çekmektedir. Ancak abiye rengini sınırlandırmamak ve daha renkli kişiliği olanların tercihlerini pudra pembesi abiye modelinden yana kullanmasını tavsiye ederiz. Abiye tercihi ne olursa olsun özellikle saç modeliyle tamamlayabileceğinizi unutmamak gerekir. Abiyeniz uzunsa altına yüksek topuk bir ayakkabı giyerek kombininiz tamamlayabilirsiniz.