2015 2016 Sonbahar pelerin modelleri

Her dönem kendini sevdiren ve gencinden daha ileri yaşta olan bayanlara kadar birçok kişinin tercih ettiği sonbaharın revaçta parçası olan 2016 pelerin modelleri bu yıl da döneme damga vuracak gibi görünüyor. İster klasik bir kıyafet ile giyin isterseniz daha klasik bir modeller tercih edin fark etmeksizin adeta yıldızlı bir sopa değmişçesine sizi değiştirecektir. Her rengine ve modeline rastlamanın mümkün olması tercih yelpazesinin de bu nedenle daha geniş olmasına neden olmaktadır.

Eskiden büyükannelerin el emeği göz nuru ile ördükleri bu modeller artık daha teknolojik yollardan modacılar tarafından sizlere sunuluyor. Sonbaharda mutlaka mat pelerin modeline gardırobunuzda yer vermelisiniz. Şık bir akşam yemeğine giderken de giyebilirsiniz, sabah sporu için koşu yoluna çıktığınız bir günde de tercih edebilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken eğer güzel bir akşam yemeğine gidiyorsanız o zaman siyah modern pelerin modelleri tam da size göre olacaktır.

Sizi hem şık hem de bir o kadar asil gösterecek olan bu modeli oldukça seveceksiniz. Yalnız pelerinin altına bedeninize uygun bir tayt giymeniz trend pelerin modelinin deseninin ve modelini gölgelememiş olmaz. Altına giyeceğiniz modern bir çizme Paris sokaklarında gezen kadınlar gibi görünmenizi sağlayacaktır. Hem kalın oluşu ısınmanızı kolaylaştıracak hem de havanın soğuk oluşu şık olmanıza engel olmayacaktır. Daha renkli biri iseniz tercihinizi renkli ekose pelerin modelinden yana kullanmayı unutmayın.